Egiptietiški motyvai ant unikalių kedų — Concepts x Nike Kyrie 5 “Ikhet”

Kartu su Concepts kuriamos kolaboracijos susilaukia nemažai dėmesio, ir ne be reikalo. Bostone įsikūręs butikas jau ilgiau nei dešimtmetį sugeba gatvės mados puoselėtojus bei užkietėjusius sneakerhead’us stebinti visapusiškai gerai išdirbtais leidimais. Kai kurie iš jų perauga į ištisas sagas, kaip kad Concepts x Nike Dunk SB Low “Purple Lobster”.

Senovės Egipto dvasia ir smėlėtomis spalvomis pasižymintys krepšinio batai turi žymiuosius violetinius saulėlydžius simbolizuojančius padus. Ties kulnais pastebimi hieroglifai bei kitos auksinės apvadinės detalės simbolizuoja sąsają su Kyrie turima Hamsa tatuiruote. Na, o raudonos verstos odos liežuvėliai leidimui priduoda ne tik faraoninio prašmatnumo, bet ir spalvinio dinamiškumo.

Gruodžio 26-ąją pardavime pasirodę prabangieji Concepts x Nike Kyrie 5 “Ikhet” kainuos apie 130 eurų, todėl Irving’o sudaryta įtaka kainai išlieka netgi kolaboracijos atveju. Tikėtina, kad šie laisvalaikio batai bus akimirksniu išpirkti, tad nespėjusiems jų įsigyti teks pakloti nemažą sumą suradus savo dydį perpardavinėjimo rinkoje.

Rekomenduojami straipsniai