FRIDAY FUN | Tradiciniai Japonų saldumynai puošia rankų darbo Air Max 1 kedus

Wagashi — taip vadinami tradiciniai japoniški saldainiai, paprastai patiekiami prie arbatos. Šis mažai kam girdėtas skanėstas tapo įkvėpimu collab’ui tarp fotografo Ryustyler ir kedų customizer’io Chase Shiel, kurio pagrindu pasirinktas Air Max 1 siluetas.

Minėtų saldainių gamyba laikoma savotiška meno forma, siejama su tradicinių japoniškų arbatos gėrimo ceremonijų estetika ir filosofija. Wagashi išvaizda dažniausiai kuriama remiantis gamta ir metų laikais, jie gaminami tik rankomis, o pagrindinis jų ingridientas yra ryžių miltai.

Remdamiesi japonų filosofija, Ryustyler ir Shiel pasiuvo Air Max 1 kedus iš Japoniško nubuko bei lygios odos, pasirinkdami blankių pastelinių spalvų paletę. Išorinis sluoksnis, gaubiantis visą kedų išorę, pasižymi natūraliai dažyta ruda oda, kuri nešiojant kedus pamažu tamsėtų sukurdama unikalų raštą ir atspalvį. Batai atkeliaus su skaidriais sintetiniais raišteliais, tačiau komplekte bus pridėta maža japoniškų saldumynų stilistikos medinė dėžutė su net šešiomis papildomomis poromis raištelių.

Kiekvienas pirkinys atkeliaus specialioje dėžėje, supakuotas su rankomis austa japoniška tekstile. Įsigyti Air Max 1 “Wagashi” bus galima spalio 20-ąją išskirtinai Chase Shiel puslapyje.

Rekomenduojami straipsniai