Natūralumas ir neperdėtas ryškumas su naujaisiais Nike Dunk Low

Vienas neabejotinai svarbiausių sportinių batelių modelių visoje kedų istorijoje yra Nike Dunk. Tai 85-aisiais debiutavę sportbačiai, sukurti kaip prieinamesnė Air Jordan 1 versija. Kuomet buvo sukurti, originalieji Dunk buvo tie kedai, kuriuos avėjo kone kiekviena JAV koledžo krepšinio komanda — iš to buvo kilusi ir BE TRUE reklaminė kampanija. Tam, kad istorijos nepamirštumėme, Nike kasmet išleidžia po keletą Dunk variacijų.

Šiemet šiuos itin lengvai atpažįstamus sportinius batelius kompanija pasiuvo iš minkštos verstos odos. Abiems modeliams prisiūti juodi Nike logotipai ir visiškai baltas padas, sukuriantis šiek tiek kontrasto. Pagrindinės spalvos čia yra vadinamos Mineral Yellow ir Terra Orange — paprasčiau tariant, mineralų geltona ir žemės oranžinė. Nors įprastai abi šios spalvos dominuoja paletėje kaip ryškiausios, šie jų atspalviai yra gerokai prislopinti ir nerėžia akių.

Natūralūs ir pavasariški — taip galima pavadinti ką tik išleistus Dunk kedus. Juos rasti galima rinktinėse Nike prekiaujančiose parduotuvėse.

Rekomenduojami straipsniai