Sukurti žvarbiam rudeniui — Livestock x adidas Consortium

Adidas ir Kanados kedų parduotuvei Livestock švenčiant bendradarbiavimo dešimtmetį, kartu švenčia ir kedų fanai. Ne kartą sėkmingai bendradarbiavęs duetas šia proga pristato dvigubą kolaboraciją — Ultra Tech GTX ir Terrex Skychaser siluetus.

Naujoji kolaboracija žada ne tik komfortą, bet ir patvarumą. Abeji batai atsparūs vandeniui, o padai, sukurti bendradabiaujant su Continental, garantuoja puikų sukibimą su dauguma paviršių. Ultra Tech GTX modelis ypatingas greitam užfiksavimui pritaikytais raišteliais ir padu su Dellinger tinkleliu, praėjusio amžiaus 8-ame dešimtmetyje sukurtu bendradarbiaujant su JAV bėgiku, olimpiečiu Bilu Dellingeriu. Terrex Skychaser siluetas sudomins tuos, kuriems norisi kiek daugiau subtilumo — jame dominuojančius pilkus atspalvius pagyvina neiššaukiantis geltonas tinklelis, geltonos gijos raišteliuose bei tos pačios spalvos užkulnio kilpa ir logotipai.

Ultra Tech GTX modelį bus galima įsigyti už 180 dolerių, o Terrex Skychaser kaina sieks 200 dolerių. Naujieji siluetai į parduotuves atkeliaus jau rugsėjo 28-ąją, o tiems, kurie dar nespėjo išsirinkti avalynės rudeniui, siūlome žvilgtelėti į dar vieną šiam sezonui skirtą adidas leidimą: Packer Shoes x adidas EQT Cushion 91.

Rekomenduojami straipsniai