Gražiausioms vasaros akimirkoms surinkti Nike “Beautiful” leidimas

Nors daugelis gamintojų pagrindines vasaros kolekcijas jau išsiuntė į parduotuves, tai ne kliūtis papildymų pristatymui. Nike gamintojo vasaros asortimentą papildo šviesus ir vasarai pritaikytas moteriškas leidimas “Beautiful”.

Naują ir gaivų leidimą sudarys keturi spalviniai deriniai. Išsirinkti patogiausius ir gražiausius gali ir klasikos megėjos ir išskirtinius kedus mėgstančios moterys. Nike “Beautiful” leidime vyraus itin šviesi žydra, smėlio ir sidabrinė spalvos. Air Max 95 kedų korpusas pasiūtas sluoksniuojant minėtas spalvas. Nike Air Force 1 batai pagaminti iš smėlio spalvos lygios odos, kuriai kontrastuos sidabrinė detalė šonuose. Sportinio stiliaus megėjos galės pasirinkti šviesiai mėlyną Nike Rivah siluetą, o norinčioms paprastų ir kasdieniškų kedų Nike pagamino smėlio spalvos Nike Blazer Low modelį.

Visi šio leidimo kedai be išimties turės vasariškai baltą padą. Nike “Beautiful” leidimas tiks kasdieniam darbui ofise ir romantiškam pasivaikščiojimui vakare. Leidimas jau prekyboje pas atrinktus pardavėjus. Išsiskirti iš minios mėgstančioms siūlome apžiūrėti  Nike AF1 LowFoamposite CUP modelį.

Rekomenduojami straipsniai