Neįprastų detalių gausa adidas Consortium x Naked “Workshop” leidime

adidas Consortium — tai projektas siekiantis suvienyti žinomiausias sneaker’ių parduotuves visame pasaulyje ir kurti išskirtines kolaboracijas. Vienas iš projekto dalyvių yra danų parduotuvė Naked, kuri prie adidas prisijungia jau nebe pirmą kartą.

Šį kartą adidas ir Naked darbas “Workshop” kedų mylėtojams pristato du modelius. Jau žinomas adidas Falcon siluetas pakeitimų sulauks čiurnos detalėje, kur bus prisiūtas kojinės tipo aulas. Įprastus raištelius pakeis tamprūs užveržiami raišteliai. Kedų korpuse vyraus balta ir šviesiai pilka spalvos, ryškiu akcentu taps juodos adidas juostelės šonuose.

Antrasis siluetas “Workshop” leidime yra adidas SS2G. Nors kedų spalva nekrenta į akis, iš minios šiuos kedus išskirs neįprastai ilgas liežuvėlis bei Superstar modeliui būdingas guminis kedų priekis. Įprastas raištelių kilpas pakeis V formos detalės šonuose. Abu “Workshop” leidimo siluetus užbaigs baltas chunky stiliaus padas.

Naked x adidas Consortium “Workshop” batų leidimą bus galima įsigyti jau rugpjūčio 9 dieną Naked elektroninėje parduotuvėje. Meno gerbėjams siūlome apsižiūrėti naujausią Vans ir Van Gogh Museum darbą.

Rekomenduojami straipsniai