Naujovių ir klasikos sintezė United Arrows x WANTO x adidas leidime

United Arrows parduotuvė yra viena iš žinomiausių ir seniausių Japonijos gatvės mados kultūroje. Kartu su adidas kompanija japonai bendradarbiauja jau nebe pirmą kartą. Šį kartą duetas į pagalbą pasikvietė žinomą japonų graffiti menininką WANTO ir neįprastai patobulino klasikinius adidas modelius.

Naujausiame leidime atsiras dar nematyti Ultra Star batai. Tai klasikinio adidas Superstar variantas, kurio korpusas yra pagamintas iš primeknit medžiagos ir turi aukštą aulą. Pagrindinė detalė, guminis priekis, naujajame leidime taip pat liks. Iš odos bus pagaminta ir raištelių varstymo sistema bei adidas juostelės šonuose. Pastarosios bus pagamintos iš gyvatės odą imituojančios odos.

Tokias pat detales turės ir kiti United Arrows, adidas ir WANTO leidimo kedai. adidas Rivalry Low kedai nebus per daug pakeisti. Lygi, juoda oda dengs visą korpusą. Tokios pat gyvatės odos adidas juostelės puoš kedų šonus. Kontrasto kedams suteiks kreminės spalvos padas. Abu kedų variantus papildys ir išskirtinė detalė, WANTO rankomis raižytas ir išspaustas adidas logotipas ir užrašas.

United Arrows x WANTO x adidas kolaboraciją pilnai užbaigs rūbų kolekcija, kuri prekyboje atsiras kartu su kedais rugsėjo 25 dieną. Leidimas bus labai ribotas, tačiau tikslus kiekis kol kas nėra atskleidžiamas. Kedus galima įsigyti United Arrows elektroninėje parduotuvėje.

Rekomenduojami straipsniai