Sugrįžta ilgai nematyta 90-ųjų klasika — adidas Torsion Dimension Low “Real Teal”

Šiuo metu intensyvų senų sportinės laisvalaikio avalynės modelių prikėlimą antram gyvenimui išgyvenanti gatvės mada pasipildo dar viena tendencija. Paskutiniu metu pagreitį įgauna vis smarkiau populiarėjančios pastelinės bei raminančios spalvos. Viena puikiausių šių aktualijų kombinacijų yra šia proga pakartotinį leidimą išgyvensiantys adidas Torsion Dimension Low “Real Teal” laisvalaikio batai.

90-aisiais šokių aikštelėse matytas adidas Torsion Dimension Low “Real Teal” savyje apjungia neutralias baltą bei juodą spalvas. Pastarąja nuspalvintas ne tik kedų liežuvėlis, bet ir pirmasis sneaker’ių viršaus sluoksnis — tamprus neoprenas. Virš jo pastebimos odinės baltos juostos puikiai dera su tamsiu rožiniu neoprenu ties kedų kulnais, melsvo jūros atspalvio sekcijomis šonuose bei violetiniu pado apvadu.

Nepamirškime, kad už komfortą šiuo atveju atsakinga inovatyvi adidas Torsion System, leidžianti pėdos priekinei ir galinei dalims judėti nepriklausomai.

Retro stiliaus masyviuosius adidas Torsion Dimension Low “Real Teal” sneakerhead’ai gali pradėti medžioti jau rugsėjo 1-ąją. Na, o jų kaina sieks apie 120 eurų.

Rekomenduojami straipsniai