Mizuno grąžina dar vieną retro siluetą — Sky Medal OG

90-ųjų stiliaus bėgimo batai, atradę savo vietą gatvės ir laisvalaikio stiliuje, nesitraukia. Šia banga plaukia ir Mizuno, pavasarį į parduotuvių lentynas grąžinęs originalios išvaizdos 1998-ųjų Wave Rider siluetą. Ilgą istoriją turintis Japonų prekės ženklas rudenį pasitiko ne mažiau įspūdingu sugrįžimu. Po sėkmingos kolaboracijos su Patta, kurioje Sky Medal siluetui buvo suteiktas naujas charakteris, rugsėjo 8-ąją pristatytas ribotas originalios versijos leidimas.

Užmetus akį į sniego baltumo nailono ir sintetinės odos korpusą, žvilgsnį iš karto prikausto spalvingas Mizuno Runbird logotipas. Holografinis efektas, dėl kurio iš skirtingų pusių logotipo spalvos atrodo vis kitaip, puikiai atspindi judėjimo dinamiškumą, o kuklios juodos spalvos detalės dar labiau sustipriną kontrastą.  Prie retro išvaizdos neabejotinai prisideda ir 90-ųjų stiliui būdingas masyvus padas, bato šonuose praturtinantis korpuso reljefą netaisyklingomis formomis. Juodos ir baltos spalvų derinys padeda paryškinti ir kitas dizaino detales — raudonus akcentus batų priekyje ir viršuje bei masyvų Mizuno logotipą ant liežuvėlio.

Panašu, kad ilgą bėgimo avalynės modelių sąrašą turintis Mizuno ateityje gali nustebinti ir kitais sugrįžimais, o jų belaukiant siūlome žvilgtelėti ir į kitus neseniai išleistus retro siluetus: adidas Torsion Dimension Low „Real Teal“ bei adidas Yung-1 „Triple Purple“ leidimą.

 

Rekomenduojami straipsniai