Istorinė sąjunga — HANON x Le Coq Sportif “The Good Agreement”

Po sėkmingų šių metų collab‘ų su Diadora ir Reebok, Škotijos butikas HANON sujungia jėgas su Prancūzų prekės ženklu Le Coq Sportif naujausiam savo projektui. HANON dar kartą atkreipia dėmesį į gimtajį miestą, kaip sufleruoja projekto pavadinimas — “The Good Agreement”.

Pavadinimas kyla iš Aberdeen miesto šūkio Bon Accord. Verčiant į anglų kalbą, žodžių junginys simbolizuoja istorinę sąjungą tarp Prancūzijos ir Škotijos. Viršutinė Le Coq Sportif R800 batelių dalis visų pirma atkreipia dėmesį dėl ryškiai geltonos ir mėlynos verstos odos kontrasto —  — “Rich Blue,” “Light Turquoise” ir “Burnt Orange”. Spalvų medžiagas projektui suteikė anglų verstos odos gamintojai C.F. Stead. Le Coq Sportif R8000 batai priekyje ir šonuose bus pagaminti iš nailono — jis atkeliavo iš škotų kompanijos Halley Stevens ir yra atsparus vandeniui.

Le Coq Sportif x HANON “The Good Agrrement” galima mėginti įsigyti jau dabar, mat kedai bus parduodami raffle principu — atsitiktine tvarka iš užsiregistravusiųjų atrenkant laimėtojus. Registracija uždaroma gegužės 25-ąją, tad tęsiant šalių bendradarbiavimo temą, siūlome apžiūrėti Onitsuka Tiger “Made In Italy” leidimą.

Rekomenduojami straipsniai