1997-ais buvo išleista ir daugiau gerų dalykų — Size? x Nike Air Spiridon

Air Max 97 nebuvo vienintelis Nike modelis, susilaukęs dėmesio devyniasdešimt septintaisiais. Tais pačiais metais buvo išleistas dar vienas modelis, taip pat banguotu viršumi, apvaliais raišteliais ir Nike Air technologija. Tiesa, tik be matomos oro pagalvės, susipažinkite, tai — Air Spiridon.

Žinoma, nors ir susilaukęs dėmesio bei atradęs savo kelią į kai kurių kedų mėgėjų širdis, šis modelis niekad nesulaukė tiek dėmesio kiek Air Max 97, tačiau žiūrint į formą, Spiridon atrodo kaip lengvesni ir gerokai minimalizuoti Air Max. Net OG spalvų derinys buvo panašus — pilkas, su šviesą atspindinčiomis detalėmis ir raudonu swoosh logotipu. Šiai žiemai britai Size? nusprendė šį modelį sugrąžinti į gatves pristatydami dvi Size? Exclusive poras. Viena žalia, kita ruda — abi spalvas primenančias gamtą. Taip pat abi poras puošia pilkos detalės ir metallic silver Nike logotipai. Viso to pagrindas — baltas padas su Zoom Air logotipu ant pado.

Šis Size? Exclusive modelis bus pasiekiamas visiems nuo guodžio 9-osios tik iš Size? internetinės parduotuvės, o gyvenantys D. Britanijoje galės įsigyti juos ir iš fizinių Size? parduotuvių.

Rekomenduojami straipsniai