Virgil Abloh kūrybos tęsinys — Off-White x Nike Air Max 97 “Black”

Netgi mažiausiai gatvės mada bisodiminti bendruomenės dalis anksčiau ar vėliau susipažino su garsiuoju Virgil Abloh. Na, o tiksliau — su jo kūryba ne tik muzikoje, bet ir madoje. Šįkart bus apžvelgiamas visiškai juodas Off-White x Nike kolaboracijos tęsinys: Air Max 97 “Black” laisvalaikio kedai.

Dekonstruktyvumo tendenciją populiarinanti Off-White ir Nike partnerystė sėkmingai tęsia šią užduotį. Tiesa, dabar iš skirtingų sintetinių audinių pagaminti Air Max 97 “Black” yra juodi nuo pado pagrindo iki pačių raištelių. Visgi dėmesį atkreipia kedų išoriniuose šonuose esantis didelis baltas swoosh’as bei “AIR” žymėjimas, vidinius šonus puošiantis informacinis užrašas ir smulkios oranžinės detalės.

Lapkričio mėnesį debiutuosiantys Off-White x Nike  Air Max 97 “Black” laisvalaikio batai kol kas neturi dienos tikslumu nustatytos debiuto datos, tad pasiruošimas lapkričiui turėtų prasidėti jau dabar. Tuo tarpu patariame apžvelgti itin aktyviam avėjimui skirtų geriausių, mūsų nuomone, kedų penketuką.

Rekomenduojami straipsniai