90s kids dėmesiui — adidas 3MC x Beavis and Butthead

Linksmi, sarkastiški ir elgesio normų nepripažįstantys Beavis ir Butt-head pažįstami kone kiekvienam, paskutiniame XX amžiaus dešimtmetyje turėjusiam televizorių. Animacinis serialas, paleistas 1993 metais, iš viso truko 7 sezonus, tada trumpam sugrįžo 2011-aisiais ir nuo to laiko daugiau nebepasirodė. Nepaisant jų dingimo iš ekranų, Beavis ir Butt-head daugeliui tapo anų dienų nostalgijos simboliu, o adidas nusprendė įamžinti legendinį duetą specialiame 3MC leidime.

Juodos spalvos drobės korpusas talpina visus draugų pamėgtus užkandžius iš degalinės. Įsižiūrėjus į spalvingas miniatiūras, jose galima atpažinti mėsainius, kokteilius, nachos, gruzdintas bulvytes ir didžiulius puodelius su limonadu. Beavis ir Butt-head atvaizdams rezervuotas liežuvėlis — čia įamžintas ir animacinio serialo logotipas bei jo kūrėjo, Mike Judge, vardas. Adidas logotipai raudona spalva išsiskiria išorinėje korpuso pusėje ir ties užkulniu, baltame fone. Beje, batai prekyboje pasirodys kartu su drabužių kolekcija, kurią sudarys abiem personažais bei užrašu BURGERWORLD dekoruoti marškinėliai ir džemperiai.

Specialų 3MC leidimą už 70 dolerių bus galima įsigyti nuo lapkričio 3 dienos, o raštų mylėtojams taip pat siūlome nepraleisti ir Converse kolaboracijos su Brain Dead.

Rekomenduojami straipsniai