Ką atneš Yeezy linija 2019-aisiais?

Praėjo jau beveik ketveri metai nuo pirmųjų adidas Yeezy linijos kedų pasirodymo ir panašu, kad Kanye West kuriama avalynė nenustoja stebinti vartotojų. Daugelis leidimų vis dar išparduodami tą pačią dieną, o tai rodo, kad paklausa šiems hyped batams vis dar egzistuoja. Kol yra paklausa, bus ir pasiūla, juk pats Kanye West prieš pirmuosius adidas Yeezy leidimus buvo minėjęs, kad kedų užteks visiems, kurie jų norės. 2018-ieji tiek release’ų, tiek pardavimų skaičiais buvo sėkmingiausi Kanye ir adidas bendradarbiavimui, tad nekeista, kad ir šiemet matysime gausybę naujų Yeezy modelių.

Šiemet galima tikėtis dar daugiau Yeezy Boost 700 bei 700V2 marginimų, o populiarieji ir ko gero geriausiai visoje serijoje atpažįstami Yeezy Boost 350V2 sugrįš stebinančiais glow-in-the-dark spalvų deriniais. Taip pat dar praėjusių metų pabaigoje Kanye pasidalino grubiais naujų modelių eskizais, tad manoma, kad šiemet pasirodys ir keletas naujų siluetų, kaip Yeezy Basketball, Yeezy 451 ir net Yeezy 700V3, su kiek minimalistiškesniais elementais nei ankstesni 700 serijos batai.

Nė vieno leidimo data kol kas nežinoma, tad teks pasitenkinti preliminariais renderiais. Laukiant naujienų, siūlome paskaityti apie kitus release’us, kaip Nike P-6000 CNPT ar New Balance 997H.

Rekomenduojami straipsniai