Siekiantiems keliauti stilingai — Oyster Holdings x adidas Twinstrike

Nemenką medžiagų ir audinių įvairovę apjungiantis adidas Twinstrike modelis sudaro prabangos įspūdį, o rinkoje jis itin vertinamas dėl patogumo. Nenuostabu, kad būtent jį kolboracijai su adidas pasirinko Los Andžele įkurtas prekės ženklas Oyster Holdings, prisistatantis fraze „keliavimas – tai sportas“.

Twinstrike siluetas jau ne kartą stebino kedų fanus netikėtais spalviniais deriniais, tačiau šį kartą batai trauks dėmesį akinančiai baltu korpusu su nulenktu papildomu liežuvėliu, kurio nebuvo ankstesniuose šio modelio leidimuose. Kontrastą kurs padą sudarantys elementai, kurie tikrai užmins mįslę kažką primenančia spalvine gama. Jai įkvėpimo semtasi iš olimpinės vėliavos. Nepastebėti neliks ir juodi adidas logotipai ant liežuvėlio bei užkulnio kilpos, o apie Oyster Holdings filosofiją primins vidinis padas, margintas pasuose dedamų antspaudų imitacijomis. Estetiką ir prabangos įspūdį kurti padės ir korpuso medžiagų įvairovė bei masyvios detalės.

Šioje kolekcijoje be batų bus pristatyti ir drabužiai.

Naujasis leidimas parduotuvių lentynas pasieks rugsėjo 28-ąją, o jo belaukiant adidas fanams siūlome žvilgtelėti į spalvingą kolaboraciją su Packer Shoes.

 

Rekomenduojami straipsniai