Rudens spalvos pagal adidas Yeezy Boost 700 “Mauve”

Kanye Westadidas Yeezy Boost 700 kolaboracija jau nuo pirmojo leidimo sukasi ir kedų fanatikų, ir jų kritikų dėmesio centre. 2017-ųjų rugpjūtį buvo išleista visai nedaug porų, tačiau šie batai žaibiškai tapo vienu populiariausių chunky kedų modeliu, o Kanye ėmėsi priemonių siekdamas, kad jie taptų prieinamesni. Pirmasis leidimas sulaukė ne vieno papildymo, o praėjus metams nuo jo debiuto pribrendo ir antrasis spalvinis sprendimas — “Mauve”.

Naujasis leidimas ne veltui pristatomas rudenį — jame dominuoja tamsūs žemės atspalviai, įkvėpti vintažo ir paties Kanye stiliaus paletės. Juos pagyvina ryškiai žalios detalės, į siluetą įnešančios lengvą futurizmo elementą. Batų korpuso gamybai panaudotas tinklelis, oda ir zomša. Beje, šis spalvų derinys sudomino ir pamėgusius derinti kedus su maistu — naujoji paletė atpažįstama kaip kiviai ir avokadai.

Šis modelis prekyboje pasirodys spalio 27d., o poros kaina sieks apie 300 dolerių. Beje, adidas fanams taip pat siūlome nepraleisti ir jubiliejinės kolaboracijos su Shoe Palace.

 

Rekomenduojami straipsniai