Ryškios 80-ųjų spalvos grįžta Vans “BMX Checkerboard” leidime

Vėlyvais 80-aisiais Vans pristatė Sk8-Hi modelį. Šis siluetas buvo pirmasis keliais atvejais. Pirmiausia, tai pirmasis modelis skirtas BMX sporto entuziastams, mat buvo pagamintas su aukštu aulu, kuris saugojo dviratininkų čiurnas. Antra, sukurdamą šį modelį Vans tapo pirmąja kompanija remiančia BMX sporto šaką.

Praėjus keliems dešimtmečiams Vans kompanijos gaminama avalynė tapo ne tik riedlentininkų ar BMX’erių kedais, tačiau vis dažniau imta naudoti ir kaip laisvalaikio avalynė. Atnaujinimų susilaukė Sk8-Hi, Old Skool ir Era batai, kuriuose langeliai atgimsta primindami senus laikus.

Visi penki spalviniai variantai bus papildyti klasikiniais Vans langeliais šonuose arba ant pado. Tony Alva ir Stacy Peralta sukurtuos tamsiai mėlynos ir raudonos atspalviai puikuosis ant Sk8-Hi ir Era siluetų, o šviesiai žydra ir tamsiai ruda spalvos ant Old Skool modelio.

Retro stiliaus megėjams reiktų sulaukti birželio pradžios, kuomet parduotuvių lentynas pasieks Vans “BMX Checkerboard” leidimas. O tie kas ruošiasi festivaliams ar žygiams gali įsigyti Vans Vault Gore-Tex leidimą.

Rekomenduojami straipsniai