Paskutinių saulės spindulių palytėti Todd Snyder x New Balance 998 “Sunset Pink”

Kas gali sieti Kaliforniją, New York’ą ir Bostoną? Naujas New Balance ir dizainerio Todd Snyder darbas. Iš New York kilęs Todd Snyder ir Bostone įsikūręs New Balance jėgas suvienija jau nebe pirmą kartą. Antrą kartą bendradarbiaujantis duetas įkvėpimo sėmėsi Kalifornijos lygumose.

Kalifornijos valstijoje įsikūręs Palm Springs miestas daugumai žinomas dėl ypač karštų vasarų ir toli besidriekiančio dykumas primenančio kraštovaizdžio. Plačiame Palm Springs horizonte kas vakarą matyti įpsūdingi saulėlydžiai. New Balance 998 batai ir bus papuošti besileidžiančios saulės spalvomis. Tamsiai pilkas priekis bei kulno detalė primins tamsėjančio vakaro horizontus, o raudonos detalės šonuose ir ties raišteliais į tamsą besileidžiančią raudoną saulę. New Balance “Sunset Pink” kedus užbaigs baltais, tarsi žvaigždės, taškeliais nutaškytas juodas padas.

Ryškių saulėlydžių atšvaitus galite surinkti nusipirkdami Todd Snyder x New Balance 998 “Sunset Pink” kedus. Jie jau prekyboje išskirtinai tik elektroninėje Todd Snyder parduotuvėje.

Rekomenduojami straipsniai