Išskirtinė išvaizda ir kokybė viename leidime MCM x Puma Suede

MCM prekinis ženklas geriau žinomas tiems kas mėgsta prabangias keliones. Savo darbą pradėjęs 1970 Miunchene šis ženklas nuo pat pradžių pasižymėjo išskirtine kokybe gaminant odinius lagaminus ir kuprines. Dabar šio ženklo kūriamų prekių asortimentas išplito nuo kuprinių iki striukių ir sijonų. Viskas, kaip ir daugelį metų prieš tai, pagaminta pedantiškų vokiečių rankomis iš aukščiausios kokybės itališkos odos.

Vienas iš išskirtiniausių MCM darbų tapo kolaboracija su Puma. Švenčiant Puma Suede 50 metų jubiliejų, MCM dizaineriai pridėjo savo stebuklingas rankas prie naujo leidimo. MCM ir Puma Suede kolaboraciją sudarys du kedų variantai. Natūralios, rudos odos kedus papildys juodos Puma juostelės šonuose bei baltas padas. Priekyje Puma Suede batai bus pasiūti iš verstos odos, o šonuose lygią odą papildys juodi MCM logotipai.

Antrasis leidimo variantas taip pat atrodys prabangiai. Baltos odos korpusą papildys pilkos Puma juostelės šonuose ir, žinoma, juodi MCM logotipai. Taip pat abu leidimo variantus papuoš metalinis MCM ženkliukas ant liežuvėlio. Įprastus tekstilinius raištelius pakeis tvirtos odos raišteliai.

Itališkos odos kokybę ir MCM ženklui įprastą prabangą ant savo kojų pajausti jau galite įsigyję MCM ir Puma Suede kedus oficialiame MCM puslapyje. Prie jų taip pat galite priderinti ir kelnes bei džemperį. O mėgstantiems ryškų gatvės stilių siūlome pažiūrėti į Puma x Diamond Supply bendrą darbą.

Rekomenduojami straipsniai