Vienas geriausių komiksams skirtų darbų Marvel X Vans leidimas

Marvel studija kurdama komiksus ir filmus pasauliui padovanojo virš 8000 veikėjų. Superherojai su ypatingomis galiomis jau daugelį metų kovoja prieš blogį Žemės planetoje ir už jos ribų. Įžengusi į kino industriją Marvel studija griebia rekordus vieną po kito, todėl nenuostabu, kad atsiranda vis daugiau norinčių bendradarbiauti kartu.

Stebintys kedų ir komiksų naujienas, turėjo pastebėti kelis bandymus sukurti vienintelę ir geriausią kolaboraciją su Marvel. Tokiam bandymui pasiryžo ir Vans kedų gamintojas. Naujas Marvel ir Vans darbas apims tris klasikinius Vans siluetus pritaikytus populiariausiems Marvel studijos veikėjams.

Vans OldSkool “The Avangers” batai šiame leidime atrodo neįprasčiausiai. Į vieną siluetą sutalpinti net keturi pagrindiniai populiariausių komiksų veikėjai. Kedų priekyje kontrastuos ryškiai mėlyna versta oda ir žalia pado guma — tai žaliojo milžino Hulk’o spalvos. Kedų liežuvėlį papuoš Iron Man kostiumo detalės, o Vans juosteles šonuose pakeis sparnų detalės, kurios primins skandinavų dievo Thor’o šalmą. Visą siluetą užbaigia Captain America skydo piešinys ant kulno.

Marvel ir Vans kolaboracijai taip pat parinkti Vans SlipOn batai. Pastarasis bus skirtas Spiderman’ui. Gerai pažįstamą siluetą dengs Spiderman’o piešiniai iš senų komiksų, o ryškumo suteiks balta guma šonuose. Tokie patys piešiniai puoš ir kedų vidpadį.

Trečiasis siluetas skirtas visai nesenai išpopuliarėjusiam Marvel herojui — Black Panther. Šiam veikėjui Vans priskyrė Sk8Hi modelį. Juodi, kaip panteros kailis, kedai pasiūti iš verstos odos ir tekstilės šonuose. Auksinės detalės ties viršutinėmis raištelių skylėmis — aiški užuomina į Black Panther herojaus vėrinį.

Marvel ir Vans bendrą darbą jau galima įsigyti kai kuriose parduotuvėse, o oficialiame Vans puslapyje jie pasirodys birželio 8 dieną. Kedų kaina svyruos nuo 65 ik 75 dolerių, priklausomai nuo pasirinkto modelio.

PAPILDYMAS:

Nesenai pristačiusi tris modelius skirtus Marvel herojams Vans pristato pilną “The Avangers” kolekciją. Jį papildys dar du Sk8 Hi modeliai iš kurių vienas bus skirtas Captain America, o antrasis — išsišokeliui Deadpool. Taip pat kolekcijoje rasime SlipOn variantą skirtą Hulk’ui bei tris skirtingus Authentic variantus, kuriuose susijungs populiariausi Marvel super herojai.

Rekomenduojami straipsniai