Netradicinis skate kultūros paveldas The Hundreds x Reebok

Reebok Workout Low ir Workout FVS modeliai buvo sukurti tiems, kas 80-aisiais mėgo judinti savo kūnus į aerobikos ritmą. Visai netikėtai šie du Reebok siluetai atrado nemažai gerbėjų tarp riedlentininkų. Dėl guminio pado ir tvirtų medžiagų Reebok kedai vis dažniau atsidurdavo ant riedlenčių, nei ant sporto salės parketo.

2003-ais metais Los Angele įkurtas gatvės mados prekinis ženklas “The Hundreds”, aktyviai atstovauja Kalifornijos riedlentininkų kultūrą, tad jų noras prikišti nagus prie dviejų Reebok siluetų yra visiškai pateisinamas. Reebok ir The Hundreds pristato bendrą darbą skirtą netradiciniam skateboard kultūros paveldui. Jau ketvirtas šio dueto darbas kedų entuziastams dovanoja du spalvinius variantus. Reebok Workout Low batai pagaminti iš juodos verstos odos ir nubuko, o padas iš tradicinės tamsiai rudos gumos. Tuo tarpu, mažiau detalių turintys Reebok Workout FVS batai trauks praeivių dėmesį ryškia fuksijos spalva.

Abu Reebok ir The Hundreds kedų siluetai turės specialų sluoksnį neleidžiantį kedams sušlapti net ir riedant lietingomis miesto gatvėmis. Abu modelius papuoš ne tik Reebok logotipas, bet ir The Hundreds pavadinimas ant kedų šono. Įsigyti galima jau nuo liepos 1 dienos visose atrinktose parduotuvėse.

Rekomenduojami straipsniai