Vasariška virtuvė su New Balance 1500 “Coastal Cuisine”

Naujausiam Anglijoje pagamintų kedų release’ui New Balance semiasi įkvėpimo iš populiariausių vasariškų patiekalų — Surf’n’Turf. Tai patiekalai gaminami iš jūros gėrybių, pavyzdžiui: omarų, krabų, krevečių, patiekiami su garnyru bei jautienos kepsniais. New Balance leidime matome dvi poras 1500 modelio — viena jų simbolizuoja jūros gėrybes, kita — minėtąjį garnyrą bei kepsnį.

Batai pasiūti iš verstos odos bei tinklelio. Jūros gėrybes menančio silueto viršaus spalva yra oranžinė, o kulnui kontrasto suteikia ryški mėlyna, simbolizuojanti vandenį. Kitą patiekalo pusę atspindintys kedai pasiūti iš rudos bei žalios spalvų odos. Projektą užbaigia įprastas baltos bei pilkos spalvų pado vidurinė dalis bei viršaus spalvas atkartojantis padas. Visa tai New Balance pavadino “Coastal Cuisine” pack’u.

Galąsti peilius šviežiam patiekalui teks iki rugpjūčio 4-osios, kuomet kedus bus galima įsigyti iš rinktinių New Balance prekiautojų, pavyzdžiui Vokietijos 43einhalb. Kol New Balance ruošia pietus, Nike kviečia nusikelti į mėnulį su naujaisiais Moon Racer.

Rekomenduojami straipsniai