Spalvų džiazas ant tavo kojų – ACRONYM x Nike Presto Mid

Nike ir ACRONYM duetas, prieš du metus prisistatęs kedų fanams neįtikėtinai sėkmingu leidimu, grįžta.

Kaip ir 2016-aisiais, praktiškų ir funkcionalių drabužių prekės ženklo įkūrėjas Errolson Hugh vėl nusprendė „perrengti“ Nike Presto Mid modelį. Tai nestebina, mat tuomet ši kolaboracija linksniuota kaip viena įspūdingiausių per visus metus išleistų kedų porų, o dabar iš antrų rankų juos galima įsigyti nebent už 750 dolerių. Nors pirmąjį leidimą dar buvo galima sieti su ACRONYM tekstilei būdingomis žemės spalvomis, šį kartą viskas bus kitaip. Naujoji trijulė akį traukia atnaujinto dizaino raštais ir kontrastingais neoniniais atspalviais, kurių nepastebėti tiesiog neįmanoma. Jie neabejotinai taps skiriamuoju šios kolaboracijos ženklu. Vis dėlto, drąsos išžengti iš neutralių spalvų spektro prireiks ne kiekvienam susidomėjusiam — be dviejų ypatingai ryškių modelių pristatyti ir subtilesni, juodai balti batai.

Naujosios trijulės korpuso priekis ir šoninės dalys margintos haphazard raštu, pasirodžiusiu ir 2016-aisiais, ir ant šį pavasarį pristatyto Vapormax Voc 2 leidimo. Jame atsispindi pirmoji ACRONYM logotipo raidė. Be to, kaip ir pirmasis Nike ir ACRONYM pristatytas šių batų modelis, naujasis leidimas darniai apjungia neopreno korpusą, paaukštintą viršų ir dvigubas kilpas bei užtrauktuką ties kulnu.

Naujoji trijulė lentynas ir kedų fanų rankas pasieks jau netrukus — rugsėjo 8-ąją. O jo belaukiant siūlome žvilgtelėti į naujas spalvas pasimatavusį Nike Air More Uptempo modelį bei naują Disney ir Vans kolaboraciją.

 

 

 

Rekomenduojami straipsniai