Dar vieni kedai Marvel veikėjui BAIT x Marvel x Puma Cell “Venom”

Visai nesenai kino ekranus pasiekė vienas laukiamiausių Marvel studijos filmų “Venom”. Istorija, apie tai kaip atsirado šis Spiderman’o priešas susilaukė nemažai dėmesio, mat šis veikėjas gerai pažįstamas komiksų mėgėjams. Išskirtinio dėmesio Venom sulaukė ir kedų pasaulyje.

Puma kartu su kedų parduotuve BAIT ir Marvel studija pristato naujausią “Venom” leidimą. Trijulė sugalvojo, jog šiam blogiukui puikiai tiks Puma Cell batai. Juodas kedų siluetas parinktas toli gražu ne tam, kad kedai būtų lengvai prižiūrimi per darganas, bet tam, kad primintų simbiotinę medžiagą, kuri užvaldo Venom ir visą jo kūną. Verstos odos pagrindą papildys ne tik lakuota oda šonuose, bet ir baltos detalės. Pastarosios tikrai primins kraupiai aštrius Venom dantis. Puma Cell “Venom” kedus papildys ir BAIT bei Venom logotipas ant kedų kulno ir ryškus vidpadis su veikėjo atvaizdu.

BAIT x Marvel x Puma Cell “Venom” kedus komiksų megėjai gali jau įsigyti BAIT gyvoje parduotuvėje. O daugiau Marvel veikėjams skirtų kedų galite rasti čia.

Rekomenduojami straipsniai