Viskis ir kedai — Hanon x KangaROOS “American Prohibition”

Hanon parduotuvė garsėja puikiai apgalvotomis ir kokybiškai atliktomis kolaboracijomis su skirtingais kedų gamintojais. Didelį dėmesį detalėms ir kokybei skiriantys Hanon pristato dar vieną darbą, šįkart su KangaROOS. Naujausias dueto kūrinys siūlo persikelti į laikus, kuomet Amerikoje buvo įteisinta prohibicija.

Nuo 1919 metų įsigaliojęs griežtas draudimas gaminti ir platinti alkoholį daugeliui nesutrukdė tai daryti paslapčia — Hanon ir KangaROOS primins pogrindinę alkoholio gamybą. Coil R1 kedai bus pasiūti iš lygios šviesiai rudos odos, kurios atspalvis primins kukurūzų salyklą naudojamą viskio gamybai, gėrimo, kuris buvo itin populiarus tuo laikotarpiu. Baltos odos intarpai paryškins melsvo atspalvio detales. Pastarosios primena oksiduotą varį, kurio vamzdeliais ir tekėdavo pagamintas alkoholis. KangaROOS  Coil R1 batai taip pat turės dvispalvį odinį vidpadį su Hanon ir KangaROOS logotipais.

Vokietijoje esančiame KangaROOS fabrike šių kedų buvo pasiūta vos 408 poros, jos pirkėjams bus pristatytos dėžutėse primanačiose ąžuolines bačkas, o jose galės rasti papildomas keturias poras derančių raištelių. Hanon x KangaROOS “American Prohibition” pirmasis leidimas pagamintas Vokietijoje atsiras Hanon parduotuvėje, o didesniais kiekiais prekyboje atsiras kiek vėliau.

Rekomenduojami straipsniai