2019-ųjų stiliaus Futro — Puma x Ader Error

2018-ųjų kedų kultūros kontekste, kuriame dominavo retro siluetai, Puma ir Korėjos prekės ženklo Ader Error pristatyta Futro idėja nuskambėjo aiškiai ir garsiai. Šioje kolekcijoje per futuristinę prizmę pažvelgta į du retro siluetus: RS-0 ir RS-100. Debiutas įsiminė ne tik kedų bei drabužių estetika, bet ir originaliu pristatymu, o duetas savo bendradarbiavimą nusprendė tęsti ir 2019-aisiais. Naujausioje kolekcijoje per Futro lęšį žvelgiama net į 5 modelius: RS-1, CELL Venom, California, Platform Trace bei vieną naujausių Puma siluetų — RS-X.

Tiek spalvų paletės, tiek ir pačios estetikos atžvilgiu visi penki leidimo modeliai yra skirtingi bei savaip unikalūs. Kolekcijos idėja stipriausiai atskleidžiama tam tikrais dekoro elementais: neįprastose vietose įterptais rankraščio imitacijos logotipais, dekoratyviniais užtrauktukų elementais ir guma sutraukiamomis detalėmis ties užkulniu. Modernistinis įspūdis taip pat palaikomas ryškiomis griežtų formų dizaino detalėmis, o batų liežuvėliai be Puma logotipų papildomai dekoruoti užrašu TONGUE.

Kolekcija Faster than Youth, kurioje batai pristatomi kartu su laisvalaikio stiliaus kepurėmis, kuprinėmis, kelnėmis, šortais, marškinėliais bei megztiniais, prekyboje jau pasirodė — viską galima apžiūrėti bei įsigyti Puma tinklalapyje. Taip pat siūlome peržiūrėti ir unikalaus braižo video pristatymą, o besidomintiems kedų naujienomis dar rekomenduojame užmesti akį į skanų Saucony Shadow 6000 „Avocado Toast“ leidimą.

Rekomenduojami straipsniai