Lietingam rudeniui — nanamica x New Balance RC-1

Japonai mados srityje jau senokai garsėja gebėjimu meistriškai derinti naujas tendencijas ir praktiškumą. Lauko drabužius kuriantis prekės ženklas nanamica — ne išimtis. Pasiteisinus bendradarbiavimui su The North Face Purple Label, penkiolikos metų patirtį mados industrijoje sukaupęs dizaineris Eiichiro Homma imasi darbo su New Balance.

RC-1 modelį, kuriam įkvėpimo semtasi iš New Balance 1300 silueto, New Balance Tokyo Design Studio pristatė tik spalio pradžioje. Nanamica savo kolaboracijai pasirinko būtent jį — du pirmuosius spalvinius variantus (juodą ir pilką) jau netrukus papildys dar du: rusvas ir tamsiai mėlynas. Iš pirmo žvilgsnio minimalistiniam modeliui netrūks ir praktiškumo: pagal ENCAP technologiją sukurtas padas garantuos komfortą, o korpuse integruotas GORE-TEX audinys apsaugos nuo drėgmės.

Abeji batai kartu su nedidele kolaboracijai priklausančių marškinėlių kolekcija pasaulinėje prekyboje pasirodys lapkričio 10d. Poros kaina sieks apie 180 dolerių.

Beje, tiems, kurie dar nepasiruošė žvarbiems orams, taip pat siūlome užmesti akį į prekybon sugrįžusį FILA Trailblazer modelį.

Rekomenduojami straipsniai