Nuo ko priklausomi jūs? — mastermind JAPAN x Converse Addict

Unikaliu paprastumu ir tematikos tęstinumu pagarsėję mastermind JAPAN sugrįžta pasitelkdami į pagalbą Converse Japan. O tiksliau — išskirtinai Japonijos rinkai skirtus Addict linijos Jack Purcell teniso batelius. Minėtos serijos bateliai pasižymi premium lygio tekstilėmis bei aukštos kokybės Vibram padu ir išimamu vidpadžiu. Paprastai šie modeliai vienspalviai ir gana subtilūs.

Tačiau subtilumas nėra pirmas žodis, kuris šauna į galvą pamačius mastermind darbą — ant liežuvio pasitinka didelis kaukolės ir kaulų logotipas, viršutinės raištelių skylutės pakeistos šlifuoto metalo kniedėmis, o tiesiai virš Jack Purcell modeliui būdingos “šypsenos” priekyje dėmesį atkreipia lyg ranka užrašytas žodis “MASTERMIND.” Iš pirmo žvilgsnio gan monotoniškas juodai baltas siluetas saikingai išpildytas kokybiško branding‘o.

Deja, kaip įprasta, mastermind JAPAN kūriniai nėra skirti eksportui — šiuos batelius įsigyti bus galima išskirtinai tik mastermind JAPAN parduotuvėje Tokijuje bei dar keliose Japonijos parduotuvėse ateinantį šeštadienį. Europoje galime ieškoti paprastesnių Converse leidimų arba žingsniuoti į vasarą su netrukus išliedžiamais adidas Nizza modeliais.

Rekomenduojami straipsniai