Kontrastas tamsiam rudeniui — Billionaire Boys Club x adidas Hu duetas

Turtas — širdyje ir galvoje, o ne kišenėje. Tokiu šūkiu jau kurį laiką prisistato Pharrell Williams  priklausantis prekės ženklas Billionaire Boys Club. Pharrell ir adidas tęsiant nuolatinį kolaboracijų ciklą, šįkart žodžiai HEART ir MIND atsidurs pačiame dėmesio centre.

Naujame leidime pristatomi du siluetai: NMD Hu ir Tennis Hu V2. Pirmasis neabejotinai patrauks dėmesį masyviomis raidėmis ir ryškiu baltos, raudonos, geltonos bei tamsiai mėlynos spalvų deriniu. Šie batai papildys jau nemažą šiemet išleistų NMD Hu porų, dekoruotų įkvepiančiais žodžiais, kolekciją. Antrasis modelis — kiek subtilesnis. Jis patrauks dėmesį prabangiai atrodančiu baltos, raudonos ir tamsiai mėlynos spalvų deriniu.

Abu modeliai pasižymės ganėtinai kukliu logotipų pateikimu. Jie bus pastebimi tik vienoje vietoje — ties užkulniu. Ant kairiojo NMD Hu poros bato raudoname fone auksine spalva išsiskirs stilizuota B raidė, o ant Tennis Hu V2 tamsiai mėlyname fone dėmesį patrauks klasikinis Billionaire Boys Club logotipas — kosmonauto galva. Adidas logotipas auksine spalva išsiskirs ant kiekvienos poros dešiniojo bato užkulnio.

 

Prekyboje abi poros pasirodys jau šiandien, spalio 20 d, o ieškantiems išskirtinių kedų taip pat rekomenduojame užmesti akį į subtiliai unikalų BAPE x adidas Skateboarding 3ST.002 leidimą.

Rekomenduojami straipsniai