Unikalumo paieškos su Converse Japan CTAS

Vien šiemet Converse buvo įsivėlę į begalę wild (tiesiogine to žodžio prasme) collab’ų.  Pradedant dar vasarį Bornxraised perdarytais Jack Purcell ir baigiant atlikėjo Yung Lean perdarytais One Star, kurie buvo pakeisti minimaliai, tačiau drastiškai. Šįkart Converse įrodo, kad jiems nereikia bendradarbiauti su garsenybėmis ar butikais tam, kad būtų sukurti paklausūs nestandartiniai modeliai.

Tiesa, naujienos atkeliauja iš išskirtinai Japonijos rinką valdančios Converse Japan, kuri atnaujino Chuck Taylor All-Star siluetą. Vietoje raištelių batų priekyje rasime užtrauktuką, kurio šonuose įsiūti tamprūs intarpai. Dėl tokių atnaujinimų kedus bus paprasčiau užsidėti bei nusiimti, tuo pačiu atrodant išskirtinai, o juodos arba baltos spalvos tekstilės viršus puikiai tiktų custom darbui.

Unikalūs CTAS batai jau Rugpjūtį turėtų atsirasti Converse Japan internetinėje parduotuvėje bei kai kuriose Japonijos kedų parduotuvėse. Labiau mėgstantiems klasiką siūlome paskaityti istoriją apie New Balance 997, sukurtus kitoje Ramiojo vandenyno pusėje.

Rekomenduojami straipsniai